top

TenTacuL

 
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului CoZmA -> Tutoriale PhotoShop
Autor Mesaj
TripleH
Administrator
Administrator
TripleH

Data inscrierii: 23/Sep/2007
Mesaje: 2565

MesajTrimis: 05/12/2007 18:59    Titlul subiectului: TenTacuL Raspunde cu citat (quote)

Pas 1. Deschideti un document 300px x 300px.

Pas 2. Din paleta de nuanțe alegeti DDDDDD (gri deschis). Apasati Paint Bucket Tool (G) si faceti clic in interiorul documentului.

Pas 3. Adaugati un strat nou (Layer 1).

Pas 4. Apasati Rectangular Marquee Tool (M), faceti o selectie similara celei din imaginea de mai jos
TenTacuL TenTacuL

Pas 5. Apasati tasta D (foreground negru). Apasati Paint Bucket Tool (G) si faceti clic in interiorul documentului (selectia va fi umpluta cu negru).

Pas 6. Adaugati un înveliș nou (Layer 2).

Pas 7. Apasati tasta X (foreground alb). Apasati Paint Bucket Tool (G) si faceti clic in interiorul documentului (selectia va fi umpluta cu alb).

Pas 8.Select -> Deselect.

Pas 9. Filter -> Distort -> Shear. Realizati o alura a curbei similara celei de mai jos.

Pas 10
Avand Layer 2 selectat apasati Filter -> Blur -> Gaussian Blur, setati Radius 5.

Pas 11Avand stratul Layer 2 selectat apasati CTRL+E. Layer 1 si Layer 2 se vor uni obtinandu-se Layer 1.

Pas 12 Edit -> Transform -> Distort. Se apasa SHIFT + ALT se face clic pe coltul din stanga jos (al selectiei) si se trage spre centru pana se obtine o imagine similara celei de mai jos, apoi se apasa Enter.
TenTacuL TenTacuL
Pas 13 Filter -> Distort -> Shear. Realizati o alura a curbei similara celei de mai jos.
TenTacuL TenTacuL

Pas 14
Filter -> Artistic -> Plastic WARP cu parametri:
Highlight Strenght: 10
Detail: 10
Smothness: 2

Pas 15 Adaugati un strat nou (Layer 2).

Pas 16 Apasati Brush Tool (B) apoi clic dreapta pe imagine, selectati:
Master Diameter: 30px


Pas 17 Din paleta de culori alegeti FF0000 (rosu). Faceti clic din loc in loc pe suprafata tentaculului.

Pas 18 Avand stratul Layer 2 selectat apasati tasta CTRL si faceti clic pe stratul Layer 1. Apasati simultan tastele CTRL+SHIFT+I apoi tasta DELETE (culoarea rosie a ramas doar deasupra suprafetei tentaculului).

Pas 19 Select -> Deselect. Imaginea obtinuta este similara celei de mai jos.

TenTacuL TenTacuL
_________________
TenTacuL TenTacuL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului CoZmA -> Tutoriale PhotoShop Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro